Vrolijke sokken om de zomer mee door te komen

Vrolijke sokken?!

Vrolijke sokken of grappige sokken is een concept dat de laatste jaren steeds populairder wordt en wij hebben daarvoor de perfecte sokken gecreëerd. Tientallen verschillende prints fleuren onze website op voor de zomermaanden. Van abstracte tekeningen met felle kleuren tot grappige prints met bananen, avocado’s of flamingo’s, of zelfs sokken in de vorm van een vrucht, voor ieder is er het ideale paar sokken om je zomeroutfit dat net iets extra te geven.

Waarom vrolijke sokken kopen?

Tijdens de zomermaanden haalt iedereen de vrolijke kleuren boven. Lichte rokjes, luchtige shorts en de saaie sokken, of toch niet?
Sokken waar je vrolijk van wordt? Het klinkt gek maar onze collectie sokken is er om een lach op je gezicht te toveren tijdens de zomermaanden. De stof van de sokken is dun waardoor je voeten de ademruimte krijgen die ze nodig hebben, perfect voor in een paar sneakers dus!
De details maken de outfit, daarom is het ook belangrijk aandacht te besteden aan je sokken.
Weg met de saaie kleurloze sokken en hallo vrolijke kleuren! Zelfs als je iemand bent met weinig kleur in zijn of haar kleerkast is dit misschien wel de ideale gelegenheid om een klein beetje kleur in je dagelijkse leven te brengen, een begin als het ware.

Zoveel keuze, help!

Twijfel je tussen de verschillende prints in onze grote collectie? Dan hebben we de oplossing voor jou!
Zo is er onder andere onze zomerse sokken bundel die de twee perfecte zomerprints combineert waarvan je gaat watertanden; watermeloen en aardbei. Ook andere prints zijn beschikbaar in de bundels.
Een paar sokken kost slechts € 5.95 en als je een bundel koopt betaal je slechts €9.95 in plaats van €11.90, als dat niet verleidelijk is om eens te gaan kijken in onze bundel-aanbiedingen.

Is dat niet voor kinderen?

Onze sokken zijn beschikbaar van maat 36-40 voor dames en maat 41 - 46 voor heren, voor iedereen dus! Het is zeker en vast niet kinderachtig, het concept is voornamelijk populair bij tieners en twintigers maar ook sommige ouders dragen al kleurrijke sokken. Hun kinderen vinden het cool en hip. Het toont dat je niet bang bent om te dragen wat je wilt, een beetje gek te doen dat je risico’s durft te nemen. En iedere keer dat jijzelf, een collega, een kind, een vriend de sokken ziet zal er gegarandeerd een glimlach op hun gezicht verschijnen.
Dus als jij ook een coole ouder, oma, opa, tiener, twintiger… wil zijn neem dan zeker en vast een kijkje op onze website: Koningsok.nl.

Terug naar blog